17 mai 2010

Life is life

Comoditatea vietii imi face bine...ma paseaza in stari de relaxare, uitare si depersonalizare...as in..facem aceleasi lucruri, mancam aceleasi lucruri..vorbim despre lucruri..pe care nu le facem...vorbim in general de lucruri imaginare pe care nu o sa le facem niciodata..
Atunci cand vrem sa trecem de la comoditate la schimbare se pune totul in miscare. Stanga, dreapta, inainte, inapoi si uite asa incercam din rasputeri sa ne alegem alt drum..
Si din comoditate ne trezim in fata unor alegeri. Pfuai..si ce greu e sa alegi atunci cand alegerea e deja facuta..alegi sa renunti la comoditate si sa inaintezi cu disperare inainte, inainte, inainte.
Ma mai opresc uneori si inainte asta e asa obscur si plin de surprize..si nu stiu daca placute sau neplacute..
Sufletul nu ma mai doare..ma doare sufletul atunci cand simt durerea altora..acum ma doare creierul de la atata gandit si procesat si analizat..
Cam atat..pentru ca am emotii..cerul e innorat..imi e frig...si fac ceva pentru schimbari...vreau sa fie bine!! sa fie in bine schimbarile!! Si da..realizez acum ca schimbarile vin cand vrem noi si nu pica din ceruri..si atunci tot de noi tine sa fie in bine..nu?? Atunci o sa fie bine..

P.S: Acest post a fost scris in timpul incuierii mintii mele intr-o stare de stres:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu