18 februarie 2011

Apologize

Si atunci destinul a hotarat..
Hai sa ma joc cu viata ei..hai sa ma amuz un pic cu sufletul ei..
Destinu s-a hotarat sa ii ofere momente de neuitat..explozie de fericire...explozie de momente si culori si stari si senzatii..
Hai sa iau tot si sa ii dau cate putin...i-a luat tot...si a inceput sa ii dea cu tzaraita..putin..putin..putin..din ce in ce mai putin..
Si ea? Ea ce face? isi pierde nopti gandind cum ar putea sa faca sa revina iarasi si iarasi la explozia de fericire..nimic..totul se duce..totul se risipeste..ramane plangand si decide sa isi infrunte destinul..sa si-l incalce..
si apoi? ce se intampla?
totul se intoarce impotriva ei...cuvinte ce trebuiau rostite de mult sunt rostite acum...gesturi ce trebuiau facute atunci sunt facute acum..si din nou cuvinte..cuvinte..cuvinte..
stiti filmul si cartea "the secret"..daca iti doresti ceva teribil de mult atunci toate fortele universului vor lucra inspre indeplinirea dorintei..ete na...forte ale universului..ce sa va zic? proasta sincronizare! tot ce si-a dorit sa auda de mult..aude acum..cand totul e pustiu..cand e gol..si in loc de suflet are piatra..
nu mai simte nimic...nu mai poate nimic..are doar o frica constanta de noapte..si de senzatia teribila ca ceva ceva..ceva..lipseste...lipseste...lipseste...
o noua zi..aceleasi lucruri..aceeasi oameni...aceleasi evenimente..si apoi aceelasi ganduri..aceeasi lipsa..aceeasi lipsa..aceeasi lipsa..aceeasi teama..aceeasi lipsa...
cum poate sa fie ceva bine cand totul doare si cuvintele curg fara oprire..si in loc sa astupe rana o adancesc si mai tare...
"it's too late.."




si mosh ene asta nu vine..o fi si el ocupat cu alte vise si povesti...ce mai fac la ora asta? ma intorc in trecut..cand paseam cu emotie in autobuz..mai apoi in metrou...cu obsesii feminine tipice pentru dragoste..insistand haotic intr=un proces de constiinta: "oare ce o sa iasa? oare cum o sa fie? oare cum? oare e bine? o fi bine? nu are cum sa nu fie bine! ce sa fie rau? sa ma loveasca destinul? nuu..nu se poate..eu m-am hotarat....o sa lupt pana cand nu mai ramane nimic..pana la sfarsit..da da..pana cand nu o sa mai pot"..

"going back to the corner where I first saw you"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu