9 martie 2009

sfarsit..inceput..unde e diferenta?

da da..nu e nici o diferenta intre sfarsit si inceput ptr ca pur si simplu am uitat sa trag linie intre cele doua..si nu as putea sa declar cu siguranta cand ceva se termina sau cand ceva incepe..
E trist cand trebuie sa incheiem capitole sa le punem in cutiute mici si sa le aruncam undeva in colturi ascunse ale mintii si ale sufletului..si totul devine si mai dureros cand respectivele capitole sunt dintre cele mai fericite..Nu as putea sa scriu prea bine cum si ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat..O las pe mana destinului si cred ca asa a fost sa fie..ptr ca e reconfortant gandul asta..intrucat nu trebuie sa imi asum vreo vina...Si totusi e imposibil ca numai eu sa fi gresit..Oare chiar atat de incapabila sa fiu?? Sa gresesc doar eu??
E totul trist..e atat de trist incat asta seara imi cumpar extraveral ca sa nu mai plang ca un om nebun si sa ma trezesc cu ochii cat cepele..E ciudat ca la o asemenea varsta frageda nu gasesc puteri sa ma ridic si sa trec mai departe..
End of chapter..trecem peste..il incheiem pe acesta si revenim la sentimente realiste..iubirea nu e pentru mine si nu o sa fie vreodata ptr ca nu stiu cum as putea sa ii fac fata..Sa fim realisti si sa cautam altceva decat fluturi, iubire si curcubeuri..De acum inainte verificam : IQ, suport material, looks, bunuri personale and so on...
Sa pretindem ca nu s-a intamplat nimic..sa ne prefacem ca suntem fericiti ptr ca asa ne vor cei din jurul nostru..Sa ii mintim pe cei din jur si sa ne mintim si pe noi ptr ca o alta cale nu exista..
Si poate pe viitor voi reusi sa fiu mai constienta de ceea ce fac si ceea ce simt..
over and out...

Un comentariu: