25 septembrie 2009

I just hope

Ok..sa ne intelegem..nu stiu inca ce scriu sau de ce scriu sau de ce intervin..
Stiu si eu si stii si tu(sper..:) ) ca maine este ziua unei persoane foarte foarte dragi mie..si nu stiu daca si tie..( sper ca si tie :) )
Repet..nu inteleg scopul acestei scrieri nu stiu de ce iti scriu..si parca am emotii la gandul ca nu va avea niciun efect, ci voi fi doar blestemata si injurata...
Se intampla ca in nopti tarzii sa stau in bucatarie si sa imi pun sufletul pe tava in fata ei..si sunt seri in care nici ea nu mai rezista si imi spune cele mai ascunse si mai pitite ganduri si dorinte ale ei..si trebuie sa iti zic ca intre "muieri" chestiile de genul asta se intampla des (dar asta stii si tu probabil) si ma doare suferinta ei si ma doare dorul ei ..si ii simt tristetea in fiecare seara si in fiecare dimineata cand pornim agale spre serviciu..
E foarte greu sa iti scriu toate aceste lucruri pentru ca nu stiu daca ea vrea sa le stii..nu stiu daca vrea sa isi pastreze masca puternica si sa joace in continuare un rol care..(din punctul meu de vedere) nu i se potriveste..un rol pe care nu il simte..
A trecut deja mult timp de cand incerc prin toate modalitatile de convingere stiute de mine sa o conving sa te bage in cutiuta si sa incuie cutiuta cu 10 lacate..sa te uite si sa isi refaca sufletul..nu merge..nici agresiv nici rational..oricum as incerca sa te scot si sa te elimin nu merge si am ajuns intr-un punct in care imi dau seama ca voi doi sunteti cei mai ciudatei oameni pe care ii cunosc..
Acum incerc sa o conving sa te caute si sa isi indeplineasca dorinta..macar de ziua ei..dar nu merge nici asa..ar fi ca o roata care se tot invarte si se ajunge in acelasi punct de plecare in care v-ati aflat de atatea si atatea ori..
E ziua ei...si sufletul ei e al tau..si vreau si imi doresc ca sufletul tau sa fie al ei...incerc sa o conving si pe ea sa lase orgoliul si sa fie un pic mai receptiva..si imi spune ca nu e orgoliu..imi spune ca e o asteptare a unui semn din partea ta..si nici asta nu pot sa inteleg ptr ca eu de obicei nu astept ci iau..dar cu totii suntem diferiti si fiecare asteapta un ceva de la acel cineva..
Si trebuie sa intelegi si sa vrei..trebuie sa intelegi ca tu esti acolo..bine pitit in mintea ei si in sufletul ei..trebuie sa intelegi ca sufletul ei se sparge in bucatele de dor..si se reface greu..si tot asa..tu trebuie sa intelegi ca ea te vrea..tu trebuie sa decizi daca vrei..si daca vrei..poti veni si cu o papadie la ora 00:00 in noaptea asta..la usa ei..eu ma voi piti si voi sta ascunsa si plec pe coclauri..si promit ca te voi sustine si nu stiu..
Acest mail..nu stiu daca are un scop clar..dar vreau sa faci ceva..si daca nu..sa nu mai faci nimic niciodata..
Nu stiu cat de clara am fost, nu stiu daca ai inteles ceva..si stiu ca e greu de inteles..
Imi cer scuze daca te-am deranjat sau te-am enervat..nu vreau sa fiu injurata (ma repet..i know)..dar..imi e grea tristetea ei..

Please keep looking for the Sun cause I bet it will shine for you..And the Sun will shine for her too..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu