2 septembrie 2009

Noi (porcine), voi(porcini)

Atunci cand despicam firul in patru nu e suficient si trebuie sa il despicam in mai multe bucatele...in patru la puterea patruzeci..pentru ca a despica firul in patru e o chestie prea lame pentru mintea mea de om inteligent si pentru persoanele inconjuratoare mie.
Titlul acestui post este sugestiv (ofuuaai ce dor imi era sa utilizez expresia asta de liceu..limba romana..o aplicam la orice poezie, proza si drama). Ne avem pe noi - muieri porcine..caci prin natura noastra ne-am nascut maimute si pe parcursul liceului, in urma impactului des cu organul masculin reproducator ( ma refer aici la impactul verbal si nu la cel fizic), ne transformam in scrofitze afurisite, crete ( la creieri nu la par) si un pic paranoice si isterice. Apoi, va avem pe voi care va nasteti tot maimute urlatoare si pe parcursul scolii generale, dupa ce va indragostiti de c**va aia de sefa de clasa care se considera superioara ( care ea saraca habar nu are ce clociti voi in minte) si care nu va baga in seama, va transformati in porcine agitate, instabile psihic si cu ura pe sexul feminin cu rat (pentru neintelegatori bot porcin).
Ashea.. dupa care ajungem in acest stadiu stagionar si ne intrebam ce si cum se dezvolta relatiile la troaca si cine papa mai multe laturi si cine are mai multa grasime ( ca zice tata ca daca are mai multa grasime iese slanina mai buna) si care ii mai chipes: scroafa or' porcu' or tutti e due? (marcelo, tutti e due = amandoi ). Intre masculi si femele exista mai multe tipuri de interconectare si fiecare cu frumusetea si cu cacaturile ei..ca sa vorbim urat si in stil porcesc..
Avem tipul de relatie numarul 1:
- porcinul si porcina sunt prieteni extraordinari de buni..beau fumeaza si canta si rad de altii si vor ramane 4ever and ever..toate bune pana cand, in momente de singuratate in cocina si cu luna izbindu-se romantic in balta de pipi de afara pe unul din specimene il paleste amorul : "dar cum ar fi daca?"..si uite asa se duce tot pe apa sambetei...si se strica si prietenii si betii porcesti si tot..ca neah..unul zaboleshte dupe careva si ii povesteste celuilalt despre durerea ascunsa si tacita ce o poarta in suflet, timp in care amorezatul sau amorezata isi imagineaza ce misto si-ar trage-o ei acum pe canapeaua asta..de obicei relatiile de genul se termina apoteotic cu concluzii de gen: porcinul spune: "o proasta"..porcina declara: "un bou"
Urmeaza tipul de relatie numarul 2:
- "suntem prieteni foarte buni, insa din cand in cand ne satisfacem dorintele carnale..prefer asa decat cu un specimen necunoscut si cel mai probabil infestat cu toate cele 200000 de boli care exista pe fata planetei"..si acum toata sa urle in cor: "huuooooo"..bullssshhiittt..acest tip de situatie in care porcinul si porcina au o relatie minunata de prietenie, bazata pe un act sexual zburator, e o porcarie..o mare porcarie...o mare minciuna si un mare hazard fizic si moral..adica..common..eventually unul din ei tot o sa se tavaleasca prin namol cu altcineva si celalalt ramane cu buzitza umflata si cu dorintele ascunse in neuroni nervosi..final: "oricum erai de kakat si nu imi placea tavaleala asta cu tine..la revedere si da-mi un telefon cand simti ca iti explodeaza hormonii"
Numarul 3:
- sa trecem la lucruri mai serioase..porcinii indragostiti..cei mai simpatici..indragosteala e pe ei si peste firele lor de par aspre..si impart laturile si apica...si tavaleala prin namol e minunata si se screm impreuna si rad impreuna si ajugem in situatia cu porcii zburatori de fericire..hormonii sunt satisfacuti..grasimea crescanda si ii doare la banana ca se apropie craciunul si se transforma in carnatz..finalul in aceasta relatie e doua: 1. porcinii cei doi au stapani iubitori si le cruta viata, drept urmare peste 2345 de ani se saruta cu foc si tandrete in venetia sarbatorind iubirea lor nemuritoare(eu nu ma incred in asemenea finale, dar e democratie si sa creada cine o vrea), 2. relatia numarul 4
Numarul 4:
- trece indragosteala din epiderma porcilor si se instaleaza the thing that some call "relationship"...uuhhh..goody goody.. avem o relatie..uuh goody goody..noi chiar avem o relatie..uhh goody goody..and now what? acesta e stadiul deprimant porcesc si porcin..si femeieste si barbateste speaking...scrofitza: scoate tot ce are mai bun din ea..tzatze..cur..debit verbal..freze..dulap..sa nu uitam ca trebe sa faca capul calendar si scrofitzelor inconjuratoare..si se agita si se zapaceste si nu mai baga in ea laturi ca doar nu mai are nevoie ca oricum love is the food..dupe care..dupe un timp..se plictiseste pana si ea de toata agitatia asta isterico-maniaco-exagerata si devine o porcina vampirista, manipulatoare si ca un semafor dintr-asta cu ceas: 4,3,2,1: verde..urla...rosu..taci odata..verde..urla..rosu taci odata..semaforul ii stricat oricum ca sta numa pe verde..scroful: scroful ramane relativ tot scrof..nu se agita dar se satura de rosu verde rosu verde rosu verde..si in urma situatiei crizante, apasatoare si sufocante in care a ajuns relatie ii ureaza cu caldura scroafei sa ajung cartabosh de craciun si sa nu mai prinda revelionul decat in forma de gratar si pleaca...
bineinteles ca in aceasta relatie de tip patru pot aparea si mici exceptii: ea e scroful si el e scroafa..sau...el e daltonist si nu distinge rosul de verde, transformandu=se intr-un bou, dobitoc, fraier.."ce stai bah cu aia? hai in plm la o bere? adica ce bah..ea e mai presus decat noi?".."nu pot bah ca i-am promis lui puiutz iubi pisi bombonel sufletel ca mancam la mac asta seara"..reactia publicului: "boule..te-a facut aia..ti-a pus fusta in cap..ai dat si tu de p**da si uite ce ai ajuns...rusine!!!..fraiere!"..si uite asa porcinul daltonist ramane si fara precini si fara scrofitza...ca ei bineinteles ca nu ii va conveni ceva si se va retrage intr-un cotet mai infiorator..

Aceste relatii in numar de 4(cu toate ca mai sunt tipuri..prea multe..dar momentan ma conformez gandirii porcinesti) au si lucruri in comun: e imposibil ca sentimentele sa fie intr-o balanta continua, e imposibil ca cei doi sa se iubeasca sau sa se placa la fel de mult, e foarte posibil ca unul sa sufere mai mult ca celalalt..e foarte posibil ca unul sa fie mai agitat decat celalalt si mai implicat decat celalalt..e foarte posibil ca unul din ei sa se simta ignorat si evitat..si interesant e faptul ca roata se intoarce cu alti si alti porcini..
un alt lucru in comun ar mai fi si situatia general valabila in care relatia se destrama si brusc cei dezinteresati devin interesati...si cei neimplicati devin implicati..si nu mai au cu cine si nu mai au de ce..

Si asa....in urma tumultului zgomotos al acestor relatii vijelioase..fiecare porcin si fiecare porcina se retrag in fiecare seara in cocina...cu ganduri neintrupte la o troaca mai luxoasa..la laturi mai bune..la un stapan mai atent care sa le curete mai des...in fiecare seara..cand luna patrunde prin acoperisul unei cocini cu risc seismic ingrijorator de ridicat ..fiecare specimen si-ar dori ca luna sa le fie martor si nu iubit sau iubita..
over and out ca deja ma melancolizez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu