13 octombrie 2009

Un atac de panica, doua atace de panici

Deccciii..
Am atacuri de panica...atatia neuroni mi-au tot murit ca nici nu mai sunt in stare sa controlez ganduri negative..pe de alta parte nu prea inteleg de ce mi-au aparut atacurile de panica exact in perioada asta..adica..panica panica..dar unicul element care imi produce aproape un atac de cord e overdraft-ul de la banca ca mai mult..
Adica familia iegzista, ie bine..(mai mult sau mai putin), precinii sunt pe pozitii as always si il comandante e si el tot pe pozitii..deci..no...deci ...cum adica???
Deci io sunt plina de viata..si acum..viata ii plina de panica..m-as trata..dar imi e ca dau de un psihohohoterapeut mai dus de acasa decat mine..
De la atata panica mi-am dat seama in mine se poarta un razboi...creierul e un fel de the king of the jungle..dar pe timp de noapte toate celelalte organe isi pun in plan sa il omoare..ptr ca e prea inteligent si ele nu pot face fata valului de desteptaciune la care sunt supuse in fiecare zi..In genere, am vazut ca cele care conduc razboiul sunt ovarele, dupa care stomacul si apoi ficatul, splina si plamanii..picioarele nu sunt organe dar sunt un fel de piloni de rezistenta in lupta..(daca exista asa ceva)
Pana acum ovarele traiau o minunata poveste de dragoste cu stomacul..( cam de vreo 5 ani dureaza relatia asta)..dupe care...din cand in cand..stomacul a fost inselat si cu splina...( inselaciune din aia gen pupat..vorbe dulci..one night stand if u know what I mean)..
Acum observez ca ele s-au despartit de stomac si s-au cuplat cu ficatul..acuma de ce au ales ficatul nu ma intrebati..ca oricum e un pic alcoolist si pretentios si foarte foarte fitzos..mda..
Stomacul ii ca si cum o disparut de pe fata pamantului..doar ca uneori il aud cum plange in sughituri si nestiind ce sa ii fac ii mai dau cate un dicarbocalm..cate-un triferment..cate-o ciocolata..sa isi revina..
Razboiul a inceput..
Creierul e cel mai sus si acum ca a deslusit planul mishelesc al organelor ma intreb ce se va intampla in continuare..( in acest moment le urla ovarelor: "now that I know ur plan, watcha goona do bitchez???..hahahaha!!!")
Eu pot doar sa privesc stupefiate, sa alimentez fortele armate si sa sustin creierul sa iasa victorios..."go creier go creier go creier"
Over and out..devine porno..ovarele fac dragoste cu ficatul...
LLLaaa aattaaacccc!!!

p.s: nu m-am tampit, inca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu