10 iunie 2009

un pas inainte si doi inapoi..hopa..

Hopa hopa hai marcela...
Marcelo, ne certam! Deci draga de cate ori sa iti zic ca tu trebuie sa ma iei de mana si sa ma conduci in dans inainte si fara cei doi pasi inapoi..
Tango-ul nostru trebuie sa fie simplu..sa mergem inainte prin muzica si soare si culoare si sa nu privim in urma...si tot ce e in urma sa fie doar o scoala a dansului si multi au vrut sa invete de la noi tango-ul nostru dar cand au vazut cat de complicat e si cum numai noi stim sa dansam au fugit cu totii..asa ca Marcelo fa bine si schimba-ti pantofii..si ia-mi si mie o pereche..37 jumate...ca sa nu ma stranga si sa nu ma mai doara picioarele atata si dansul sa ne fie mai usor si mai vesel..
Draga Marcela, fa bine si fii fericita si arata-mi ca noi putem fii asa cum nu suntem..jur ca daka o sa fii tu o sa fiu si eu in rand cu tine..
Marcelo fa bine si ramai aici cu mine si nu ma parasi ca dupa aceea cu cine imi mai dansez tango-ul??? Fa bine si fii aici pentru cand o sa obosesc si o sa pun capul pe umarul tau sa ma odihnesc si apoi sa ma gandesc ca ii bine ca tu stii sa dansezi si daca ma incurc eu o sa iei tu conducerea..
Vrem si dorim si speram si nu inteleg de ce nu se inscrie nimeni la scoala de dansuri..toate lumea isi face abonament lunar..cei care isi fac abonament anual renunta si trec la scoli mai inalte decat ale noastre si uita toti ca au pornit de la noi si ca noi am dansat cu ei si cu trupul si cu sufletul si cu zambetul..Numai noi ramanem in sala noastra cu parchet scartaitor si dansam in continuare, doar ca acum vom schimba coregrafia si inainte sa se inscrie cineva vom face testari si doar cei care vor sa danseze cum dansam noi vor fii acceptati..
Draga Marcela eu inca sper ca dansul nostru ne va duce departe...si inca sper ca tango-ul nostru se va implini si vom dansa pe cele mai inalte scene de pe Terra si vom fi iubite caci vom cuceri cu noua noastra coregrafie..
Marcela sa stii ca aseara mi-am cumparat o floare..am cumparat o floare pentru tine si pentru mine..si pentru toate dansatoarele pe care le cunoastem..
Si sa stii ca nu a fost asa rau cum credeam a fost chiar bine pentru ca toate grijile mi le-am pus in petale si cand ele se vor usca eu voi merge mai departe uitand ca am fost si cum am fost..
Am rupt si spinii de la trandafir ca sa uit de toate momentele in care aveam creierul lipit de talpa papucilor..le-am rupt si m-am zgariat si apoi le-am aruncat cu ura pe jos si am calcat pe ele si cred ca acolo vor ramane si nu se vor intoarce dupa mine...
Mi-am cumparat o floare si a fost bine ..mi-am luat o floare si cand se va usca totul va deveni trecut si amintire si petale uscate..
Marcelo, dansezi?

2 comentarii:

  1. eu nu prea stiu sa dansez. intotdeauna tu ai fost aia care a condus, care a stiut cum sa se miste, care m-a leganat si pe mine in pasi de dans.
    ma bucur ca ti-ai cumparat flori, ti-am zis ca avem nevoie de gesturi simbolice ca sa ne vindecam :)
    un pas inainte...fara doi inapoi deci

    RăspundețiȘtergere
  2. dacia draga, mica mea sarmisegetuza, weekendul asta am avut niste pantofi numai buni de dans, si te-ai odihnit si tu pe umarul meu si eu pe umarul tau, si-am dansat si cu niste oameni draguti cu abonament matinal de altfel. pacat ca n-aveam noi abonament de data asta :)

    RăspundețiȘtergere