10 noiembrie 2009

Lovita de o carte

Sa vie vremuri bune!
Traim vremuri grele!
Nimeni nu are bani=criza dosului meu
Ma spal pe maini foarte des cu sapun antiseptic = gripa porcinus. ( totul a pornit in sfanta dimineata de vineri cand: wrrrrrraaaaa s-a inchis etajul 6: gripa gripa gripa gripa gripa gripa gripa!! Sa ne spalam pe maini pe maini pe maini!!!)
Citesc o carte extraordinara: Oana Pellea -Jurnalul. Este minunata si face bine. Chiar face bine. Ma simt mai vie si mai luminata. Mi se pare si o citesc ca pe un om copil, vesnic copil, vesnic in cautare de o stare de bine.
Acum s-a stricat scanner-ul si I have nothing to do caci am facut ieri si privesc pe geam.
Privesc copacii si lacul si parca e poveste. Si chiar asa cum scrie si in carte e mai multa viata privind pe geam decat analizand propria mea viata. E viata in frunze aramii, in vant tomnatic, in cer trist de toamna. Afara natura urla a viata si noi...si noi??
Astazi imi simt pielea vie si imaginatia ma poarta din nou in locuri niciodata vazute si niciodata simtite.
Si totusi momentul care ma cheama in permanenta, care ma vrajeste si ma framanta e rasaritul din Vama. Rasarit in care nu am vazut soarele nascand din mare. L-am vazut doar atunci cand mangaia deja marea, cand marea isi deschidea bratele calde asteptandu-l. Si daca ma concentrez mai bine simt nisipul intre degete, imi simt sufletul in mare si in soare, simt vantul de dimineata care imi usca lacrimile de pe obraz. Si era la fel cum scrie in carte. Uratul e mai usor de suportat decat frumosul. Atunci era un frumos adevarat, un frumos 6D. Si nu, nu pot uita marea frumoasa si soarele nesatul, nu pot uita lacrimile calde si gandurile si visele mele care erau la tine.
E frumoasa viata cu tot cu toamna si tristeturi. E si mai frumoasa cand zambim din suflet si mai frumoasa pentru ca sunt eu si esti si tu.
Si de vineri seara, zambesc intr-una si chiar nu pot uita cuvinte frumoase ce mi-au fost spuse mie, doar mie. Citez: "Dar tot tu ramai my rock and roll Queen". Si tot zambesc si imi intiparesc in piele si in simtiri cuvintele astea. I am a Queen. :))

Un comentariu:

  1. de fapt am scris tot tu are my rock and roll queen :) un fel de englezo-romano-votcacusucdeportocale :)

    RăspundețiȘtergere