8 iulie 2009

Cureaua cu sclipici

Bun..sa va povestesc deci cum o curea oribil de alba si manelistica mi-a schimbat ziua..(ca sa ma deconcetrez de la dovada pura a iubirii mele pentru hidos)..Deci...:D
07:30 - suna alarma. bag piciorul. eu nu ma trezesc..deci io chiar nu ma trezesc..deci azi chiar o sa intarziu..
07:40 - suna a 2-a oara alarma. taci acolo ca io dorm!
07:50 - christa intra in camera si cauta si cauta si cauta si cauta. eu trebuie sa dorm!
08:00 - christa cauta in continuare si intr-un final ma trezesc. "ca ce pana mea faci? iar nu ai hanuitze?"..ea spune ca da..ii dau cateva sfaturi pe care nu le ia in considerare. fumam. mai fumam inca una. fac ceai. mai fumam inca o data. - in tot acest timp plangem de somn si dupa michael.
08:15 - 08:45 - imi e somn. fac dush. poate adorm la dush. ma voi sampona doar o data ca ii suficient. ba nu. de doua ori. am parul jegos. pac pac. punem si balsam. bag piciorul ca asta nu ii balsam, ii conditioner. unde puiu meu e diferenta?
08:45-09:00 - bbun..ashheeaa..deeecciii...blugi...dar ce pana mea de bluza?? asta verde?? nu nu ca ii in bretele...doamne zici ca sunt gravida..daca sunt gravida? imi dau o palma trec peste..asta colorata cu portocaliu si galben..doamne..urat sta si asta..neeeccsstt..ashea..tricoul verde???!!! hhmm..nu..bleah..vomit de la dungi..nu nu.
09:00 - cclaarr..lucccss: bluza alba cu broderie dupa care leshina toate muierile din birou..iuuhuu!!! no si acum ii acum..unde mi cureaua..dar cureaua ii neagra si nu are treaba cu bluza alba finutza, drept urmare alegem cureaua cu sclipici..deci aceasta curea ii chiar faina..adica ii foarte de calitate..ii alba..foarte alba dar are o catarama dreptunghiulara plina de pietricele..e a la taraf tv style..nicoleta gutza style..vijelie style..tot ce nu va place voua style..imi mai trebuie niste pantofi cu varf ascutit albi si eram the style..
ashea..si de la curea mi s-a pornit o intreaga hiperactivitate a cerebelului si un studiu intens al lumii inconjuratoare...sa continuam
09:10 - salut cu respect femeia de servici, care ma intampina cu un zambet si cu un salut si mai respectuos..si cureaua mea e mult mai alba decat dintii mei..
09:11 - orbesc de la curea ca asa de tare straluce in soare
09:11- e coada la mici, mare coada...romanii e o natie infometata rau..toata coada are o culoare mai mult sau mai putin bronzata...insa un lucru e sigur..toata coada s-o uitat cu mare admiratie la curea..ha ha ha! i am a trend - setteritza
09:12 - intru in farmacie .. paznica e racita si se uita urata. una din farmaciste urla la o tanti care aude bine defapt..ma bufneste rasu' pentru ca datorita lu tanti constat ca sunt oameni care au probleme mai mari decat mine la stomac..adica tanti o luat si furazolidon si saprosan si smecta..no alea probleme..
09:13 - ies din farmacie..ma uit intr-un geam..ma bufneste rasu'..arat maretz..mai am si geanta alba.
09:14 - intru in patiserie..ii cer lu' doamna un covrig, doamna zice ca ii tare eu zic ca ii bun..ea zice ca ii tare eu ma uit urat..ea se supune...e foarte tare..
09:16 - vanatoarea de taxi a inceput..primul taxi era ok..dar soferul nu mi-o inspirat incredere
09:17 - urc in taxiul ales..soferul nu vb bine ca eu nu inteleg nimic din ce zice..dar atunci mi-am dat seama ca e o zi minunata..soferul avea ochelarii de soare asortati cu cureaua mea: albi!!! a la toate stylurile insirate mai sus...
09:20 - soferul imi comenteaza destinatia...ma gandesc in sinea mea ca daka mai comenteaza mult il platesc cu ob-uri si always-uri si servetele umede nu numai pentru fata..ca am o geanta plina de produse d-estea..:))
09:23 - soferul vb singur..ori ii tampit ori l-o orbit cureaua mea..or ochelarii lui sunt degeaba..
09:35 - ajung in birou
09:40 - 9 muieri se extaziaza de la curea
09:45 - coffee time with luciana
09:50 - luciana declara ca cureaua ie urata si ca sa nu o mai port vreodata
09:51 -luciana afla de la mine ca nicoleta guta chiar iegzista si canta. am avut impresia ca se va da cu capul de perete de la aflarea vestii..
11:10 - eu si cureaua scriem un post
11:13- postam post si merem sa fumam
this is a good day for science! or for white belts..
over and out

p.s: v-am mai zis ca il iubesc pe mishu? da da...il iubesc...si constat cu stupoare ca daca vreau chitara renunt la unghii..si constat cu stupoare ca daka ma voi apuca de cantat le voi bate pe surori ca sa taca ca sigur or sa vrea si ele sa ma acompanieze..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu