12 iulie 2009

Palaria de cowboy

Asheaaa...care va sa zica..jur ca nici daca ma drogam nu as fi ras atat vreodata si nu m-as fi comportat ca la 13 ani sau clasa a 2-a...Am dat-o in minte de gradinita si imi trebuie si o barbie si doua codite si fata oricum ma ajuta si jur ca pot sa vorbesc si mai retardat de atat(daca se poate)
Interesant e ca totul mi se trage de la festivalul de la mamaia- categoria copii, care nu par copii, care copilele e nejte tzoape mai mici, rujate si vopsite si foarte urat imbracate..(sa ma ierte ca le jigneste eu pe ele dar pe bune ca the fabuloasa scena nu cred ca cere prost gust sclipitor si foarte putin copilaresc)..
Si vineri de cu seara ne uitam noi la tv si am vazut tri copcii din ashtia si ioaohahahai ce m-am ras si m-am distrat si m-am ingrozit..ulterior am cedat la dorintele lui marcela si m-am transformat intr-o zana nocturna frumos machiata si imbracata ca o cadana ce s-o tavalit prin iarba cu oile..sau vacile...sau turma de lupi si ne duseram in clubus sa semnam si anume condica ca fara noi nu ie distractiune dom'le..sau dom'ne..
No si seara o inceput cu degetele mele de la picioare facute terci de dive si divi..(nust cum s-o facut ca numa blonde m-or calcat toata seara pe piciore)
Ulterior ne-am retras sa ne sedem ca dupa o runda de zbantuiala (in care ne-o venit sa tot vomitam din cauza unor langurosi deloc langurosi si stilati) si ne-am dat seama ca defapt o venit si tudor cu noi..(tudor este prietenul imaginar al lui marcela. Tudor are motor si e brunet cu ochii verzi si o iubeste pe marcela si asculta muzica buna)... intelijenta cum sunt si cum dovedesc de fiecare data ca iq-ul meu depaseste limitele bunului simt am inceput sa o iau razna si marcela o data cu mine..astfel am purtat cu tudor(care sa nu uitam ca care el este defapt imaginar si foarte fatat de imaginatia noastra bolnava) o conversatie intensa si profunda (gen: ce bei? vreau si eu sa gust..mm ce bun e..)..
am concluzionat destept ca eu defapt sunt imbracata in rochie(eram in pantaloni si maieutz) si marcela era dezbracata..si din ruperea mea de coate mi-am dat seama ca sunt atat de fenomenala incat am o palarie de cowboy in cap..:)))))..si bineinteles ca marcela a fost de acord cu mine..2 ore am dansat cu palaria mea invisible si mi-o tot aranjam ca sa shada bine si dragutz ca sa fiu eleganta si diva..
ioaoaoaiiaiaiiai...pe masura ca tot scriu realizez ca suntem pur si simplu imbecile..:))))
no si o mai urmat o runda de dansat timp in care m-am transformat intr-un porc ambulant..ca dupa cum am si declarat un porc era mai fresh decat mine..ca curgea fratica apele pa mine..(dezacoardele mi se trage de la un taximetrist care o ascultat numai babi minune...)..seara a continuat apoteotic si tot veneau pahare pline cu nectar bun bun bun si ametitor si dupa ce am ingrozit clubul cu energia specifica varstei de 17 ani am asteptat sa ne dea nenii afara si a doua zi am constatat ca uitasem palaria in club..
tare rau m-am suparat ca uitasem palaria asa ca ieri seara (sambata adica) ne duseram in recuperare de bunuri pierdute sau furate poate..(ca pe lumea asta ie multi care fura palarii de cowboy imaginare..)
am trecut mai intai prin fostul nostru loc de zbantzaiala..ne-am ingrozit la auzul unor deliruri sexuale care ne includeau si pe noi doua..expuse poetic si putin retardat de o cunostinta mai veche si am plecat prin ploi si vanturi mari sa gasim palaria..
of corz ca am semnat condica..gasit palaria..dansat cu palaria si pastrat palaria pe cap ca deh..asa ie moda.
si iar pahare peste pahare..(deci au astia la pahare in clubul ala...)..marcela mi-o mancat si portocala cu promisiuni porno desarte pe care nu le-o indeplinit si nici nu mi-as dori sa se tina de promisiune..cred ca e inutil sa precizez ca eram again hiperactive si electrizate..mai ales in tura de nirvana si metallica...era sa si cad de vreo doua ori ca am dat din cap prea tare si mi-o lesinat jumatatea de neuron..dupa aceea o murit cu totul ca am realizat ca nu mai prea gandeam...
of corz ca socializat si am cunoscut tot felul de oameni si cu tontii intreaba acelasi lucru : "da tu cati anisori ai?"..ceea ce dovedeste ca energia noastra nu e specifica varstei si ii duce pe toti cu gandul la doua pustoaice de liceu nu doua ladies care se tarasc in birouri si pe tastaturi si mouse-uri...
din nou stat pana ce dat afara la noi cu matura si ulterior in toata euforia am sezut ca un caine in ploaie timp de o ora....pana ce s-or enervat toti taximetristii si or plecat acasa ca or constatat ca isi pierd vremea cu noi si ca noi nu ne miscam din ploaie..
am ajuns in fata la castel si ne-am hotarat sa merem sa ne cumparam de-ale gurii: tigari si apa adica...si in drum spre benzinarie m-am hotarat sa imi arunc neuronul pe asfalt si sa tzopai in toate baltile posibile...
astazi a fost dragutz si vesel again..si e gata weekendul..
imi cer scuze pentru cuvantul ulterior pe care mi se pare ca l-am folosit de prea multe ori si vreau sa va recomand sa sariti in balti de cate ori puteti si sa stati in ploaie imbratisati ori de cate ori ploua si sa radeti cu gura pana la urechi pentru ca e foarte bine..si sa va cumparati cate o palarie de cowboy..
over and out
you will find me on a beach in hawaii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu